Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Dansk e-handel i voldsom vækst

Foto: Dibs Payment ServicesTirsdag den 13 september 2016 kl. 10:30 af: Kristian Holgersen

Omsætningen for den samlede danske e-handel er steget med 20 procent i forhold til sidste år. Alligevel er Danmark stadig sidst i Norden.

Vi køber mere og mere ind på nettet. Det viser friske tal fra Dansk E-handel-rapporten. På et år har danske netbutikker således omsat for 70,2 mia. kroner, hvilket er en stigning på hele 20 procent i forhold til opgørelsen fra 2015.

Ifølge rapporten udgør rejser omkring halvdelen af den samlede omsætning, mens varesalg ligger på en tredjedel. Salg af tjenester udgør 15 procent.

Udviklingen vil med tiden gøre netbutikkerne til en endnu mere seriøst konkurrent til de fysiske butikker, vurderer Henriette Høyer. Hun er Head of Sales i DIBS Payment Service, som står bag rapporten.

- Det er en monumental udvikling, der overgår alle forventninger og sætter en tyk streg under, hvorfor e-handel er en seriøs udfordrer til den fysiske detailhandel, siger hun i en pressemeddelselse.

Trods den markante vækst ligger Danmark stadig på en sidsteplads i Norden, når det gælder e-handelens omsætning. I Norge et tallet 72 mia. kroner, mens det er hele 79 mia. for Sverige.

 LÆS OGSÅ: E-handel på mobilen i vild vækstFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD