Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Dansk dealsite betaler bøde for at vildlede forbrugerne

Tirsdag den 4 juli 2017 kl. 10:51 af: Lise Møller Schilder

Det er helt i orden at tilbyde kunder en særlig rabat i en bestemt periode. Det er til gengæld ikke i orden, at gøre som dette dealsite.

Det danske dealsite Dealhunter har netop betalt en bøde på 50.000 kroner for vildledende markedsføring. Det skriver Forbrugerombudsmanden i en pressemeddelelse.

Forbrugerombudsmanden politianmeldte dealsitet i marts 2016. Ud over bøden fik dealsitet konfiskeret 16.693,98 kroner, hvilket svarer til dealsitets fortjeneste fra salget af de fire deals.

- Sagen drejer sig om Dealhunters markedsføring af sushimenuer til rabat-priser. På sin hjemmeside reklamerede Dealhunter med rabatter, hvis forbrugerne bestilte dealen inden en bestemt frist. Et ur talte ned til, at til-budsfristen udløb, og der stod ”køb nu.”, skriver Forbrugerombudsmanden og fortsætter:

- Når tilbudsperioden på de enkelte deals udløb, forlængede Dealhunter imidlertid fristen med flere dage, så tilbuddet reelt begyndte forfra.

Fart var en skærpende omstændighed

Forbrugerombudsmanden vurderer, at det var en skærpende omstændig-hed, at det foregik på en hjemmeside, hvor forbrugerne typisk hurtigt skal beslutte sig for at købe.

- Dealsites markedsfører sig ofte på tilbud, der kun gælder i en kort periode, hvor forbrugerne skal slå til hurtigt, men man må selvfølgelig ikke foregive, at et tilbud kun gælder i en kort periode, hvis det ikke er sandt, siger Forbrugerombudsmand, Christina Toftegaard Nielsen, i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Kamera-producent betaler millionbøde for at styre detailpriserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD