Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Content Marketing: Sådan sælger du dit produkt – uden at sælge"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Dagrofa i tættere samarbejde med britisk detailgigant

Koncernchef i Dagrofa, Per Thau. Arkivfoto
Foto: DagrofaMandag den 11 januar 2016 kl. 10:44 af: Søren Duran Duus

Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern glæder sig over, at koncernen kan få flere leverandører fra Storbritannien i spil.

Hos dagligvarekoncernen Dagrofa glæder man sig over, at den britiske detailgigant Asda tiltræder som nyt medlem i Europas førende indkøbsnetværk for detail, EMD. Det betyder nemlig et tættere samarbejde mellem Dagrofa og Asda, der er ejet af Walmart.

Det oplyser Dagrofa, der er Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern, og som blandt andet står bag kæderne Meny, Kiwi, Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Asdas medlemskab åbner op for, at vi kan få flere leverandører fra UK i spil herhjemme. Det håber jeg vil betyde, at vi på sigt får nye, spændende produkter ind i vores kæder - til glæde for forbrugerne. Så set med danske øjne er det bestemt positivt, at EMD nu også har Asda i medlemsskaren, siger koncernchef i Dagrofa, Per Thau, i en pressemeddelelse.

Asda tiltræder nu i kredsen af Asda-medlemmer, der i forvejen blandt andet tæller Axfood i Sverige, NorgesGruppen i Norge, Groupe Casino i Frankrig, Euromardi Iberica i Spanien og Dagrofa i Danmark.

SE BILLEDER: Dagrofa hylder vindere med innovative ideer

Med medlemskabet styrker Asda, der årligt omsætter for 31 milliarder euro og har 180.000 ansatte i sine 576 butikker, sin adgang til nye leverandører og produkter fra hele Europa og sin forhandlingsposition, når nye indkøbsaftaler skal på plads, oplyser Per Thau.

Samlet set omsætter EMD’s medlemmer hvert år for cirka 178 milliarder euro – svarerende til omkring 1300 milliarder kroner. Dermed har indkøbsnetværket en stærk forhandlingsposition og indkøbskraft over for fødevareleverandører i de 15 lande, som organisationen er til stede i.

LÆS OGSÅ: Dagrofa skifter direktør - og søger endnu en direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD