Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Coop smed Just Eat-stifter på porten

Foto: Osuma.dkTorsdag den 8 maj 2014 kl. 09:28 - Kilde: Børsen

To af Coops brugsforeninger smed sidste år internetiværksætteren Jesper Buch ud af netsupermarkedet Osuma. Coop ville have det for sig selv, siger Jesper Buch.

Coop tvang sidste år Just Eat-stifter Jesper Buch ud af netsupermarkedet Osuma. Det siger internetiværksætteren i et interview med Børsen.

I løbet af 2013 solgte Jesper Buch, hans forretningsparter Morten Larsen og Osuma-stifterne Søren Christiansen og Karol Fuks deres aktier til de to velstående brugsforeninger i Middelfart og Ry.

- Det var ikke meningen. Vi blev tvunget ud, for Coop ville have det for sig selv. Hvis vi ikke makkede ret, ville de fjerne flere produktserier fra porteføljen, siger Jesper Buch til Børsen.

Reaktionen fra Jesper Buch kommer, efter Børsen i mandags skrev, at Osumas regnskab viser, at netsupermarkedet kom ud af sidste regnskabsår med et underskud på 7,9 millioner kroner på trods af, at den nu tidligere direktør Jesper Elkjær havde varslet et break-even-resultat.

Over for Børsen bekræfter Ole Jakobsen, direktør for Brugsforeningen for Middelfart og Omegn, at brugsforeningerne valgte at skille sig af med Jesper Buch. Hans begrundelse er, at Jesper Buchs kompetencer som it-iværksætter med fokus på hurtig vækst ikke stemmer overens med den måde, brugsforeningerne vil drive forretningen på.

Læs også: Netsupermarked i millionunderskud

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD