Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Byggekæde vil ekspandere

Foto: detailfolk.dkFredag den 28 juni 2013 kl. 06:50 af: Freja Thorbech

Nu vil en stor byggekæde ekspandere på det danske marked, selvom det koster på bundlinjen.

Du kan godt forvente at se flere Bauhaus' varehuse rundt om i landet i fremtiden.

Kæden har nemlig planer om, at opføre yderligere byggevarehuse i Danmark i løbet af de kommende år, oplyser Bauhaus i en pressemeddelelse.

Af forretningsmæssige årsager vil Bauhaus endnu ikke præcist sige, hvor der skal udvides, men kæden leder efter byggegrunde i Fredericia, Helsingør, Horsens, Slagelse og Storkøbenhavn.

- Vi oplever en stor interesse fra kunder og det lokale erhvervsliv om at etablere os. Når vi opfører et byggevarehus, skaber vi direkte omkring 100 nye arbejdspladser, men vi tiltrækker også andre butikker, erhvervsdrivende og handlende til området. Vi har et kapitalstærkt bagland, så vi slår til, når den rette mulighed byder sig, siger Mads Jørgensen, der er adm. direktør.

Butik nummer 17 på vej

Bauhaus har netop opført et nyt varehus i Roskilde, og det er kædens sekstende i Danmark. Kæden regner med at kunne annoncere placeringen af varehus nummer 17 i løbet af 2013. 

Ifølge Bauhaus’ egne beregninger sidder byggevarehuskæden på omkring 12 procent af markedet for gør det selv-kunder og håndværkere, og den er den markedsandel man gerne vil udvide med nye varehuse.

Det koster dog lidt på bundlinjen, når der skal bygges nyt. Det nye varehus i Roskilde er en af årsagerne til, at byggekæden i regnskabet for 2012 kunne melde om faldende resultat og omsætning.

LÆS OGSÅ: Byggekæde dropper rabataftaler

Og konkurrencen på det danske byggemarked er stor. Silvan har 40 butikker herhjemme, jem & fix har 88 butikker i Danmark, Stark har 90 butikker fordelt over hele landet, mens XL Byg og Bygma har henholdsvis 250 og 95 butikker i hele Skandinavien.

Bauhaus er en schweizisk koncern, og kæden er repræsenteret i 15 lande med 230 byggevarehuse.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD