Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"HVILKEN REJSE SENDES DINE KUNDER PÅ? ...og hvem er rejseleder?"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Bestseller på vej med kæmpe tøjby i Danmark

Foto: detailfolk.dkFredag den 4 januar 2013 kl. 11:05

Bestseller har længe ønsket at udvide sit hovedsæde i Brande. Planen byder foreløbig på 260.000 km2 med blandt andet 12 butikker - en for hvert mærke i Bestsellerkoncernen.

Når der bliver sagt "Gaden" i Brande, er der ikke tale om Aalborgs berømte og berygtede, tætpakkede diskoteksgade. Der er tale om en vej med lav hastighed, der skal skabe helhed i Bestsellers storstilede byggeri i det nordlige Brande. Den hedder som arbejdstitel "Gaden".

Det skriver Herning Folkeblad.

I første omgang er der dog ingen diskoteker på tapetet. Bestseller vil åbne en butik pr. tøjmærke, og med brands som Jack & Jones, Vero Moda, Only, Pieces, Selected, Vila, Outfitters nation, Name it, Mamalicious, Object, og det seneste mærke for kurvede kvinder, JunaRose bliver det til i alt 12 butikker. 

Borgmester sætter pris på stort og anderledes projekt

Det beskrives som et storcenter. Et storcenter i Bestsellers tegn. Ud over de 12 butikker, er der planer om showrooms, restauranter, en tankstation og måske endda et hotel - en 260.000 kvadratmeter stor plan.

Projektet vækker begejstring i Brande.

- Det er et utroligt stort og flot projekt, som Bestseller har gang i, og vi kan for kommunen kun glæde os over dette tiltag, der betyder arbejdspladser. Desuden vil det også blive et stort aktiv for Brande som by. Det kan jo ikke undgås, at det får en afsmittende betydning, siger borgmester Carsten Kissmeyer (V) til Herning Folkeblad,

Indtil nu har den tidligere planlov stået i vejen for Bestsellers centerprojekt. Planloven dikterede, at udvalgsbutikker skulle placeres i byens centrum. Planloven fra 1. september 2011 åbnede imidlertid for at udvalgsbutikker i særlige tilfælde kunne placeres uden for midtbyen, hvis byen - som Brande - har færre end 20.000 indbyggere.

(Herning Folkeblad)Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD