Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Afprøver viral corona-løsning i København

Sådan ser drivhus-konceptet ud i Amsterdam. Foto: Willem Velthoven.
Tirsdag den 26 maj 2020 kl. 09:44 af: Kristian Holgersen

Billeder fra Amsterdam, hvor folk spiser middag i små drivhuse, er gået nettet rundt. Nu bliver konceptet testet herhjemme.

Madvirksomheden Meyers sætter nu to klynger af små drivhuse op i København, hvor op til fire personer kan spise sammen uden at bekymre sig om smittespredning fra verden omkring dem.

Idéen kommer fra et kulturcenter i hollandske Amsterdam, som har fået en masse opmærksomhed på nettet for sit specielle koncept.

- Selvom mange restauranter er begyndt at åbne igen, heriblandt flere af vore egne, har vi haft lyst til at lege lidt med konventionerne, siger Marie Egede i en pressemeddelelse. Hun er forretningschef for Meyers Venues.

- Det store spørgsmål efter coronakrisen er, om vi bare skal lave ’business as usual’? Indtil vi finder svaret, prøver vi kræfter med anderledes madoplevelser, som taler direkte ind i sin tid, fortsætter hun.

De små drivhuse skal både skabe maksimal tryghed i forhold til spredningen af coronavirus og samtidig være en humoristisk kommentar til det at spise ude, skriver Meyers.

På Frederiksberg bliver der opstillet fire drivhuse ved Meyers Deli på Gl. Kongevej, mens der er plads til otte ved Skuespilhuset, hvor menuen desuden bliver en tand finere. Den tidligere køkkenchef på restauranten Roxie står bag en 5-retters menu til frokost og en 6-retters menu aften.

LÆS OGSÅ: Mareridt går viralt: Sådan byder Coop de unge velkommenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD