Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Årets detailelev: ”Det er nemmere at bede om tilgivelse end at bede om lov”

Foto: JYSKTirsdag den 8 oktober 2013 kl. 11:10 af: Freja Thorbech

Nogle gange lønner det sig at bryde reglerne. Mød årets detailelev, der bl.a. vandt prisen på en ikke helt clearet idé til mersalg.

En god idé og et mindre brud på reglerne sikrede den tidligere JYSK-elev Sarah Friis Elliott prisen som årets elev til Detailhandelens Fagprøvepris, der hvert år uddeles af Dansk Erhverv.

Sarah Friis Elliott skrev i sin afsluttende fagprøve på detailuddannelsen om specialmålsgardiner. Hun valgte at gøre noget helt nyt og rykkede stativet med gardiner væk fra dets egentlige plads ved væggen og ud i midtergangen.

- Det må man egentlig ikke, men jeg tænkte, at det var nemmere at bede om tilgivelse end at bede om lov, siger Sarah Friis Elliott til detailfolk.dk.

Og tilgivelsen kom da også, for Sarah Friis Elliotts lille manøvre øgede salget af specialmålsgardiner markant.

- Nu har de ringet fra hovedkontoret og spurgt, hvad jeg synes, der skal gøres fremover i forhold til salg af specialmålsgardiner. De overvejer også, om stativet skal ud og stå i permanent i midtergangen, når specialmålsgardinerne er på tilbud, siger hun stolt.

Ville egentlig være frisør

I dag er Sarah Friis Elliott færdig med sin uddannelse og er blevet ansat som salgsassistent i JYSK. Men i virkeligheden var det tilfældigheder, der gjorde, at den 21-årige salgsassistent endte der, hvor hun er i dag.

- Jeg havde en drøm om at blive frisør og eje min egen salon, siger hun og fortæller, at hun søgte ind på HG, da hun i første omgang ikke kom ind på frisørskolen. Planen var, at hun sidenhen skulle på frisørskole, men selvom hun efterfølgende fik tilbudt en plads, var hun ikke parat til at droppe detailuddannelsen.

- Jeg er vild med det, jeg laver, siger Sarah Friis Elliott til detailfolk.dk.

Læs mere om Sarah Friis Elliotts tanker om detailbranchen her eller se andre eksempler på karrierehistorier i detailbranchen her.

LÆS OGSÅ: Detailelever vinder talentpris

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD