Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?"

- Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholder
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Eventkoordinator

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Er du kendt for din kreativitet, har du erfaring med koordinering eller event planning og vil du være med til at give vores kunder i Magasin Kongens Nytorv lidt mere end forventet? Magasin søger en eventkoordinator der brænder for at skabe og afholde en masse fantastiske og inspirerende events for vores 20 mio. årligt besøgende kunder.

Kreativitet og forretningsforståelse
Som eventkoordinator vil du have ansvaret for at sikre, at vores forretning på Kongens Nytorv det er i alle 6 forretninger kan tilbyde kunderne spændende events året rundt. Du vil være inde over hele processen fra idéudvikling til koordinering og eksekvering og kommunikation, og du vil derfor få indblik i alt omkring event planning i et stormagasin.

Læs mere
Management Trainee til Frugt og Grønt

Bilka, Brabrand

En uddannelse til dig, som drømmer om at blive leder. Hvad er en Management Trainee-uddannelse?   Management Trainee-uddannelsen er en udbygning af uddannelsen som salgselev. Denne uddannelse er for dig, der allerede nu ved, at du gerne vil være leder.  En uddannelse som Management Trainee i Dansk Supermarked Group er det oplagte valg for dig, der gerne vil være leder og ønsker at få det stærkeste springbræt og de bedste rammer til at udleve dine ambitioner. Som Management Trainee hos os siger du ja til et udfordrende læringsmiljø med garanti for en stejl læringskurve, hvor ambitionsniveauet er højt.

Derfor søger vi dig, der gerne vil styrke dine personlige kompetencer og udvikling. Dig, der gerne vil arbejde målrettet med dine udviklingsmuligheder og skabe en stærk karriere med salg, ledelse og drift. Dig, der brænder for kommunikation, planlægning og samarbejde. Dig, der har motivationen til at tage din karriere et step op og vil være med til at sætte præg på fremtidens moderne ledelse i Dansk Supermarked Group. Har du viljen?

Læs mere
Retail Buyer Mens Wear

Magasin, Kgs. Nytorv, Kbhvn

Spotter du trends før alle andre, er du en dygtig købmand, og kan du skabe det bedste udvalg til vores 20 mio. årlige besøgende i Magasins forretninger? Magasin søger en Retail Buyer til mens wear med passion for retailindkøb til at sætte præg på den fortsatte udvikling af området i vores fysiske forretninger samt onlineshop. Vores buying team brænder for fashion og design og er altid på udkig efter nye muligheder for at udvikle på vores sortiment både i forhold til produkter og mærker.

Lækkert design og godt købmandskab
Som Buyer i Magasin vil du få ansvaret for din egen kategori, med selvstændigt P&L ansvar. Din opgave er at sikre, at vi gennem et optimalt udvalg i Magasins forretninger hele tiden kan give vores kunder lidt mere end de forventer. For at sikre det, har du ansvaret fra udvælgelse af nye samarbejdspartnere og løbende dialog og opfølgning med vores forretninger, marketing, supply chain, designstudie, bygningsafdeling mv.

Læs mere
Erfaren salgsassistent til SKORINGEN Viborg

GMLhr, Viborg

Som salgsassistent hos SKORINGEN er din vigtigste opgave at yde en professionel kundeservice fra start til slut med hver kunde. Du brænder for salg og kan sætte dig ind i kundens behov, så du kan vejlede og inspirere til det gode valg.

Du arbejder i dag som salgsassistent i et betjent koncept. Kendskab til skobranchen vil være en fordel, men er ikke et absolut krav. Vi lægger meget mere vægt på, at du har erfaring med personligt salg og kan dokumentere dine resultater. Vi har et godt arbejdsmiljø i butikken, og derfor ser vi gerne, at du har en god energi og er glad af natur. Du er også:
◾Engageret i dit arbejde
◾Initiativrig
◾Klar til at yde den bedste service for vore kunder
◾Mødestabil og fleksibel

Læs mere
Salgsleder i Netto Slagelse

Netto, Slagelse

Tager du springet, sørger vi for, at du får en flyvende start. Den gule faldskærm giver dig sikkerhed for godt købmandsskab, grundig lederuddannelse og karrieremuligheder. Sådan er vi.... Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humør og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens stedfortræder og har stærk fokus på drift og medarbejdere
–Du har ansvaret for egne områder i butikken
–Du er med overalt i butikken, samtidig med, at du ser det hele lidt fra oven
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever på til kundernes forventninger
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt
Du har erfaring eller uddannelse fra butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT.

Læs mere
TØJEKSPERTEN SØGER NY SÆLGER 37 TIMER TIL VORES BUTIK I STEGE

Tøjeksperten, Stege

Som sælger brænder du for salg & mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og altid parat til at yde den bedste service overfor kunderne. Det er en fordel hvis du kender vores tøj og nyder at være en levende mannequin i butikken.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem salg og mersalg, samtidig med, at du giver god kundeservice – hver eneste gang! Du har erfaring fra et tidligere job i butik. Du har det bedst med den opsøgende kontakt og trives i et lille team. Og selvfølgelig er du et konkurrencemenneske, der hellere vil opsøge udfordringer end at sidde stille.

Læs mere
Projektleder til Bilka Store Development

Bilka, Brabrand

Vil du være en del af Danmarks eneste hypermarkedkæde? Brænder du for udvikling af instore materialer? Har du erfaring fra detailhandlen? Har du sans for at koordinere opgaver og sikre, at alle deadlines overholdes? Så kan du være vores nye kollega.

 

Du bliver en del af Bilka Store Development afdelingen og indgår i et instore-team på fire personer, men får også en bred kontaktflade med kædens øvrige afdelinger. I teamet samarbejder vi målrettet på at få løst opgaverne, og vi trækker på hinandens viden og erfaringer. Tempoet er højt med mange bolde i luften, og omgangstonen er uformel og frisk. Vi tror på, at trivsel på arbejdspladsen er vigtig og er Great Place to Work certificeret. Vi vægter et positivt og dynamisk arbejdsmiljø. Vi forventer, at du indgår naturligt i det gode fællesskab, og at du - ligesom resten af teamet - løser arbejdsopgaverne med engagement og ihærdighed, men også at vi har det sjovt samtidigt

Læs mere
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Ikast

JYSK, Ikast

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.  Vi søger en Salgsleder til JYSK i Ikast, der ser Salgsleder jobbet som en naturlig vej ind i JYSK og som et springbræt til flere udfordringer. Vi søger en Salgsleder til JYSK i Ikast med start 15/6-18.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er motiveret for skabe gode salgsresultater
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik
• du er med til at skabe teamspirit gennem god energi og motivation
• du har drive og ambitioner om at gøre karriere i JYSK som Store Manager på sigt eller måske endnu videre

Læs mere
Souschef i Netto Helsingør

Netto, Helsingør

Succes!  - at nå til tops kræver, at du vil, at du kan, og at du ikke mister fodfæstet undervejs. Det er vist ingen hemmelighed, at Netto når sine mål ved at fokusere på dygtigt købmandskab og grundig lederudvikling. Vi støtter dig skridt for skridt gennem uddannelse, coaching og tæt opfølgning. Dine toppræstationer og dit samspil med butikschefen er nemlig helt afgørende for butikkens succes.

Sådan er dine opgaver, og sådan er du
–Du er butikschefens højre hånd og stedfortræder.
–Du er medansvarlig for butikkens drift og medarbejdere.
–Du kan motivere, coache og følge op, så alle medarbejdere yder deres bedste.
–Du har fokus på, at din butik til enhver tid lever op til kundernes forventninger.
–Du udvikler dig selv både fagligt og personligt.
Du har allerede ledererfaring og har skabt gode resultater, gerne inden for butik, forsvaret eller service. Du er vant til at anvende IT

Læs mere
Vareopfylder til natte- og morgenarbejde, 32-37 timer pr. uge

IKEA, Aarhus

VAREOPFYLDER I IKEA
Du ser lidt anderledes på tingene, for du synes, den bedste tid på dagen er om natten og den tidlige morgen. Og med arbejdstider fra kl. 23.00 henover sommeren og kl. 3.30 efter sommer har vi måske det rette job til dig. Spil en vigtig rolle i et stort varehus - og bliv en del af vores stærke fællesskab, hvor vi gør tingene sammen og bakker hinanden op.

Stillingen er på mellem 32-37 timer pr. uge i gennemsnit, og arbejdstiden vil variere inden for tidsrummet kl. 23.00-12.00 alle ugens dage henover sommeren, og mellem kl. 3.30-12.00 efter sommer. Derudover skal du forvente at arbejde hver anden weekend, og det er ikke muligt at holde sommerferie i ugerne 27-33.

Læs mere

  side 1 af 16

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD