Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Junior indkøber

LIDL, Kolding

Vil du være en del af en stor international virksomhed, der hele tiden fokuser på at forbedre og videreudvikle vores varesortiment? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lidls indkøbsafdeling. Vi er et ung og dynamisk team og søger i øjeblikket en indkøber, som er energisk, resultatorienteret og som stræber efter mere. Der er tale om en selvstændig og udfordrende stilling, hvor du skal være omstillingsparat, trives med et højt aktivitetsniveau og hurtigt får tildelt et stort ansvar. Vi har brug for en indkøber med et stort drive og lyst til at gøre en forskel.

Lidl er en del af Schwarz-gruppen, som er Europas største detailhandelskæde med mere end 10.000 butikker i 32 europæiske lande. På det danske marked åbnede vi vores første butikker i 2005, og i dag har vi 122 butikker og ambitioner om at åbne flere.

Som Junior indkøber bliver du en del af et dynamisk og proaktivt team, som sætter innovation og højt humør i fokus. Vi løfter i flok og har en høj arbejdsmoral, men gør også en stor dyd ud af at have det sjovt sammen. Vi driver en høj performance kultur og hjælper hinanden til at opnå fælles succes.

Læs mere
Indkøbsassistent med udviklingspotentiale i internationalt miljø.

PWT Group A/S, Aalborg

PWT Group - Aalborg.
Vil du beskæftige dig med velkendte herretøjsbrands som LINDBERGH, BISON, MORGAN, SHINE ORIGINAL, JUNK DE LUXE og JACK`S SPORTWEAR INTL. Kunne du tænke dig at have daglig kontakt til internationale leverandører?

Velkommen til PWT Group.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores hovedsæde i Aalborg, hvor vi er omtrent 100 ansatte. Du bliver en del af vores indkøbsafdeling, der tæller 20 nye kollegaer, til daglig indgår du i et mindre team bestående af andre indkøbsassistenter og indkøbere.  Du får desuden et tæt samarbejde med resten af virksomheden, da du jævnligt kommunikerer med design-, salgs- og logistikafdelingen.

Læs mere
Souschef - Viby J

LIDL, Viby J

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
• Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
• Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
• Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
• Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
• Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
JYSK Danmark søger Deputy Store Manager til JYSK i Ringkøbing

JYSK, Ringkøbing

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?  Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Deputy Store Manager, vi er på udkig efter.  

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er motiveret for skabe gode salgsresultater
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du har ansvaret for at skabe en attraktiv og salgsklar butik
• du er med til at skabe teamspirit gennem god energi og motivation
• du har drive og ambitioner om at gøre karriere i JYSK som Store Manager på sigt eller måske endnu videre

Læs mere
Customer Service Coordinator - Norsk- og/eller Tysktalende

Bolia.com, Aarhus C

Bolia.com er en international og ambitiøs virksomhed i kraftig udvikling. For at styrke vores serviceniveau søger vi endnu en dynamisk norsk- eller tysktalende kollega (gerne begge sprog) til at servicere vores danske, tyske og/eller norske marked. Stillingen er et barselsvikariat men med rigtig gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.

Vores mål i Bolia er at være et superbrand, som giver vores kunder verdens bedste service. Vores Customer Service har pt. åbent i tidsrummet 8-21 alle ugens dage, men din primære arbejdstid som koordinator vil ligge fra 08:00-16:00 fra mandag til fredag. Du vil dog have aftenvagt fra 14:30 til 21:00 samt en weekendvagt (lørdag eller søndag) fra 10:00-16:00 ca en gang om måneden.

Vi søger en kollega, der er proaktiv og selvstændig, og samtidig er en aktiv medspiller i forhold til vores mål om at have verdens bedste kundeservice. Du taler og skriver både dansk og tysk eller norsk på et meget højt niveau (helst modersmål)

Læs mere
SAP Integration Consultant

JYSK, Brabrand

Our global growth continues, and the most important task of our IT department is to support our continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK has one of the most extensive SAP Retail solutions in Denmark, and we now need a new SAP Integration Consultant to ensure that we are abreast of company requirements.

The Integration Team primarily perform SAP integration tasks, including the integration for more than 1,250 JYSK stores. Among other platforms, we use SAP PO 7.5, SAP SLT and we are currently deploying API Management. The team is pivotal for the JYSK IT strategy with its strong focus on a Unified Commerce strategy. We have a mature IT landscape, so you will be working with modern SAP tools and other integration related technologies. You will spend part of your time understanding and supporting store operation flows and developing the required integration to and from SAP.

The Integration Team is part of the JYSK SAP department of approximately 35 people, including business, development and basis consultants. We value our open and relaxed work environment, and as an integration consultant, you will often be involved in cross-department sparring.

Læs mere
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK på Amager

JYSK, København S

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Weekendsælger, vi er på udkig efter til hjælp til ca. 7-8 timer om ugen. Du skal hjælpe ved kassen og andre steder i butikken. Arbejdstiden vil primært være weekender, samt afløsning ved ferie, sygdom mv.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, NÆSTVED STORCENTER

ONLY, Næstved

Til vores ONLY-butik i Næstved Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!  Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
JYSK Danmark søger Weekendsælger u/18 år til JYSK i Nykøbing F

JYSK, Nykøbing F

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer? Og bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Så er du præcis den Weekendsælger, vi er på udkig efter til hjælp til ca. 7-8 timer om ugen. Du skal hjælpe ved kassen og andre steder i butikken. Arbejdstiden vil primært være weekender, samt afløsning ved ferie mv.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du har interesse i at opbygge en karriere i JYSK

Læs mere
International Graduate - Procurement

LIDL, Kolding & udland

Som International Graduate i Procurement bliver du en del af Europas største dagligvarekæde, og du får hurtigt tildelt et stort personligt ansvar, hvor du får mulighed for at føre dine ambitioner ud i virkeligheden. Gennem vores 18-måneders graduateforløb får du forudsætningerne for at lykkes som projektleder i Lidl, og du bliver præsenteret for udfordringer, du skal være med til at løse fra dag et. Ligesom dig har vi høje ambitioner, og vi ser dig derfor også på sigt i en lederrolle i Lidl.

Graduateforløbet er opdelt i fire faser, som samlet giver dig et 360-graders perspektiv på vores virksomhed og et indblik i, hvordan vi opererer på alle niveauer; fra butiksgulv til ledelsesniveau – nationalt og internationalt. En del af forløbet vil foregå på vores internationale hovedkontor i Sydtyskland, hvor du bl.a. vil få indsigt i, hvordan idéer og projekter opstår og bliver udarbejdet for derefter at blive implementeret i op til 32 Lidl-lande. Vores unikke graduateforløb sikrer, at du lærer vores kerneforretning at kende, hvilket er med til at give dig forudsætningerne for at lykkes i Lidl.

I Procurement arbejder vi målrettet for at understøtte hele organisationen i at nå de forretningsmæssige mål gennem blandt andet at udvikle og indkøbe inventar til vores butikker, lagre og hovedkontor. Du vil som Graduate i Procurement få en helt unik mulighed for at udvikle dine professionelle og personlige kompetencer, da du vil komme til at løse et bredt udsnit af faglige udfordringer, tilegne dig stor viden om Lidl og branchen samt opbygge et solidt netværk på tværs af afdelinger og Lidl-lande.

Læs mere

  side 1 af 8

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD