Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Identitetstyveri koster butikkerne penge og kalder på styrket indsats"

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

BUTIKSCHEF, BARSELSVIKARIAT

VERO MODA, Aarhus N

Er du resultatorienteret, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VERO MODA butik i Storcenter Nord Århus?   Som butikschef får du ansvaret for butikkens daglige drift, det vil sige alt fra lagerbeholdning og salgstal til udvikling og ledelse af dine medarbejdere. Vi forventer, at du er en synlig og tilstedeværende leder, og det er vigtigt, at du er god til at fastholde fokus og bevare overblikket.

RBEJDSOMRÅDER:
Du har ansvaret for butikkens drift, og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, kommerciel merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Læs mere
Afdelingsleder med sans for kvalitet til Hus og Have i Bilka Tilst

Bilka, Tilst

Kan du skabe glade kunder og tilfredse medarbejdere? Så vil vi gerne have dig med om bord. Du skal være med til at fastholde og udvikle Bilka som danskernes foretrukne supermarked. Hvis du har energien og kan få den til at smitte af på dine omgivelser, så er du allerede godt på vej.

Arbejdstrivsel, salgssucceser og glade kunder
Dit overordnede mål er naturligvis at sælge så meget som muligt. Så enkelt er det. Det kræver et stærkt hold af medarbejdere at nå de ambitiøse mål. Det hold sætter du og sørger for, at arbejdsplanerne bliver fulgt, så vi udnytter ressourcerne optimalt. Samtidig skal du udvikle og motivere medarbejderne til at yde deres absolut bedste hver dag, samtidig med, at du har det overordnede ansvar for at planlægge salgsaktiviteter og bestille varer.

Læs mere
JYSK Danmark søger Deltidssælger u/18 år til JYSK i Hobro

JYSK, Hobro

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Trives du med at arbejde i en omskiftelig hverdag med konstante udfordringer og et godt samarbejde med kolleger? Så er du præcis den deltidssælger, vi er på udkig efter til hjælp til ca. 3 timer om ugen. Du skal hjælpe ved kassen og andre steder i butikken. Arbejdstiden vil primært være i weekender samt afløsning ved ferie, sygdom mv.

You bring dedication and…
• du brænder for et godt salg
• du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
• du er klar til at tage fat og være en aktiv del af teamet
• du kunne måske se dig selv i en karriere i JYSK

Læs mere
føtex Varde søger teamleder til food-enheden

Føtex, Varde

Som teamleder refererer du til salgschefen for food-nonfood, og sammen med de øvrige teamledere i enheden udgør I det lederteam, som får det overordnede ansvar for alle salgsrettede aktiviteter i afdelingen.

Du bliver ansvarlig for dit eget team af medarbejdere og den daglige planlægning af teamets opgaver. Dine fokusområder er salg og indtjening, hvor du skal sikre den størst mulige optimering.

Læs mere
Studiejob Customer Service - Norsktalende

Bolia.com, Aarhus

Vil du være en del af et dynamisk og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – Så søger vi norsktalende studentermedhjælpere til vores kundeserviceafdeling på vores hovedkontor, som er beliggende i Aarhus C.

Vi søger energiske studerende, der taler og skriver norsk på meget højt niveau - helst flydende. Derudover vil det være et plus, at du taler og skriver dansk samt engelsk.
DINE UDFORDRINGER
•Give super kundeservice i telefon og per mail.
•Kontakte kunder vedr. betaling mm.
•Diverse opgaver i Bolia

Læs mere
Business Unit Manager med retailerfaring

GMLhr, Aalborg

Som Business Unit Manager bliver du ansvarlig for at fastholde en høj leverancekvalitet på forretningsområdet Salgsklar Butik (SKB). SKB dækker områderne natopfyldning og rengøring hos Eventforce Retails kunder.

Med reference til Business Unit Director bliver din opgave at sikre kundetilfredsheden gennem veldrevne processer og motiverede medarbejdere. Dit team består af 3 Account managers, som hver især har ansvaret for 5 – 8 Areamanagers, som igen hver især har ansvaret for 3-5 butikker. Vækstplanen for SKB er en fordobling af omsætningen i 2020. 

Læs mere
Slagtermester med sans for salg til føtex Varde

Føtex, Varde

Har du energien og evnerne at til skabe glade kunder og tilfredse medarbejdere? Som slagtermester spiller du en nøglerolle i arbejdet med at fastholde og udvikle føtex som danskernes foretrukne supermarked. Er du ambitiøs og lige så vild med glade kunder og stærkt teamwork, som vi er, så er du allerede godt på vej mod dit nye job.

Kvalitetskød, salgssucceser og arbejdsglæde
Dit overordnede mål er selvfølgelig at sælge mest muligt. Det kan du kun gøre, hvis du har den faglige kvalitet helt på plads – og det gælder både for dine råvarer og for den måde, du bruger salgsarealet og vores koncepter på.

Læs mere
ILVA Kolding søger fuldtidsmedarbejder til kundeservice og boligtilbehør

ILVA, Kolding

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:
•Arbejder i en af Nordens førende detailhandlere med gode interne karrieremuligheder?
•Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
•Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! ILVA i Kolding er lige nu på udkig efter en smilende og serviceminded fuldtidsmedarbejder til boligtilbehør og kundeservice. Arbejdstiden følger butikkens åbningstider, hvilket vil sige, at du skal være villig til at arbejde i tidsrummet 10-20 på hverdage samt hver anden weekend.

Læs mere
Bagermester til Bilka Sønderborg

Bilka, Sønderborg

Hvis du også synes, at godt håndværk skal kunne smages, og at brød og bagværk skal skille sig ud fra mængden, så har du fat i den rigtige ende. Vil du stå i spidsen for den fortsatte succes i Bilkas bagerafdeling? Så søg stillingen og få et job i en rummelig, ansvarlig og holdbar virksomhed.

Faglig stolthed, der smitter af på kolleger og kunder
Som bagermester får du lov til at smøge ærmerne op og vise, hvad du dur til. For du skal sætte dit præg på afdelingen og gøre den endnu bedre end i dag. Vores brød skal være en oplevelse hver gang, så hos os er ”godt nok” ikke godt nok. Ud over at give bagerafdelingen et fagligt løft, skal du lede og fordele arbejdet blandt dine medarbejdere. Din glæde ved og stolthed over faget skal smitte af på dine medarbejdere, så de også glæder sig over at kunne levere kvalitet til vores kunder. Du indgår desuden i varehusets ledergruppe.
 

Læs mere
Assistancer til Cosmetics og Parfume

Magasin, Sjælland

Til vores forretninger på Sjælland, søger vi lige nu assistancer til lækre brands som Urban Decay, Bobbi Brown, Yves Saint Laurent og parfumeuniverset.

Du har...
Du har stor lyst og passion for at arbejde med cool makeup og lækre hudplejeprodukter.
Du har hvad der skal til for at blive verdens bedste købmand.
Du har allerede bevist, du kan sælge.
Du har mulighed for at være fleksibel.
Du har en masse idéer til, hvordan inspirerer vores kunder, så de kommer igen.

Læs mere

  side 1 af 19

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD