Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

SALGSASSISTENT, ONLY STORES, ODENSE ROSENGÅRDSCENTRET

ONLY, Odense

Til vores ONLY-butik i Rosengårdscentret i Odense søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.  Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
TIMEASSISTANCE UNDER 18 ÅR, ONLY STORES, VARDE

ONLY, Varde

Er du udadvendt og service-minded, og er du ovenikøbet vild med mode?  Vi søger lige nu en timeassistance under 18 år, som har lyst til at hjælpe os i butikken ca. otte timer om ugen i vores ONLY-butik i Varde.  Din fornemmeste opgave vil være at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre.  Det er vigtigt at du er fleksibel, da du vil skulle arbejde både i hverdagene og i weekender.

Læs mere
Butikschef til Vestegnen

LIDL, Kbhvn - Vestegnen

I Lidl arbejder vi hårdt for at skabe resultater og fortsætte vores vækst, så vi bliver danskernes foretrukne indkøbssted. Vi er nemlig ikke bange for ambitioner – og her er også plads til dine. Hvis du kan inspirere dine medarbejdere til at smøge ærmerne op og tage fat, finder du ikke et bedre sted at investere dig selv og din karriere end i Lidl. Vi har nemlig en plan for det hele, også for dig. Det er derfor, vi siger, at du lykkes i Lidl.

Som butikschef er det dig, der sørger for, at alt går op i en højere enhed. Du går forrest og motiverer dine medarbejdere til at skabe rammerne for landets bedste indkøbsoplevelse. Du sørger for, at alle opgaver bliver fulgt til dørs, og at butikken altid er salgsklar. Samtidig sørger du for, at dine medarbejdere trives, og du bakker dem op i deres udvikling.  Du bliver også ansvarlig for at:
 - Lede og fordele den daglige butiksdrift
 - Oplære, uddanne, lede og motivere dine medarbejdere i butikken
 - Følge op på Lidls butikskoncepter
 - Følge op på nøgletal og bruge dem aktivt til at nå butikkens mål
 - Rekruttere nye medarbejdere
 - Tage del i den daglige drift af butikken, fx varebestilling og -opfyldning

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, BLÅVAND

ONLY, Blåvand

Til vores ONLY-butik i Blåvand søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Har du fingeren på pulsen, og kan du stå i spidsen for at give vores kunder den bedste oplevelse, når de shopper vores produkter? Så er du måske vores nye butikschef!  Som butikschef er det dit ansvar at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at sikre, at dit team altid er klar til give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. Du coacher og sparrer med dit team på daglig basis for at sikre, at de har værktøjerne i orden, og du går selv forrest, både når det gælder kundeservice og optimering af basket size. 

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Samtidig er du ikke bange for at påtage dig en lederrolle, hvor du træffer beslutninger og giver feedback til dit team. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.  Som butikschef får du stort selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Souschefer til Vestegnen

LIDL, Kbhvn - Vestegnen

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Til vores butikker på Vestegnen har vi brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.  

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Souschef - Esbjerg

LIDL, Esbjerg

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
 - Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 - Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 - Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
 - Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
 - Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
Service Assistant

Bolia.com, Aarhus

Vil du være del af et energisk, positivt og succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? Trives du med at udføre praktiske opgaver hvor dine vigtigste bidrag til teamet vil være din opfølgning, dit blik for detaljen og dit høje service-niveau? Så kan det være dig, vi søger.  Vi søger en struktureret og selvstændig Service Assistant til vores kantine. Stillingen er ca. 24 timer pr. uge med mulighed for mere. Timerne vil være placeret fra 08-16:00 tirsdag, torsdag og fredag.

 

Opgaverne er mangeartede, og vi forventer, at du er i stand til at arbejde med højt humør og selvstændigt med praktiske opgaver. Du vil primært være ansvarlig for at vores kantine og for at vores medarbejdere altid kommer ud til et stort smil og indbydende serveret frokost. Vi får mad leveret udefra, men du ville skulle anrette frokostbordet og fylde op løbende. Derudover vil du være ansvarlig for at kontoret generelt er ryddeligt og indbydende at besøge som medarbejder og som gæst, så det er også vigtigt, at du ikke er bange for at prikke folk på skulderen når en kærlig bemærkning skal gives om oprydning.

Læs mere
Lagermedarbejder 37 timer Returafdeling

LIDL, Køge

Lidl er en del af Schwarz-gruppen, som er Europas største detailhandelskæde med mere end 10.000 butikker i 32 europæiske lande. På det danske marked åbnede vi vores første butikker i 2005, og i dag har vi 122 butikker og ambitioner om at åbne flere.

Lagermedarbejder til vores returafdeling søges til vores centrallager i Køge. Som lagermedarbejder i returen, har du i samarbejde med dine kollegaer og nærmeste leder ansvaret for korrekt håndtering og optælling af alle indgående tør- og nonfoodvarer, der bliver kaldt retur fra vores butikker til vores lager i Køge.

Du trives i en stor virksomhed, hvor tempoet hver dag er højt, men hvor vi sætter en ære i at følge vores koncepter og retningslinjer samtidig med du er meget detaljeorienteret.

Læs mere
Teamleder Operations

LIDL, Køge

Til vores logistikcenter i Køge, der er ansvarlig for levering af varer til vores 68 butikker på Sjælland og Bornholm, søger vi ny Teamleder. Vi vil være en vigtig del af danskernes hverdag, derfor sørger vi for at vores butikker har de bestilte varer på hylderne, altid friske, til aftalt tid og billigst muligt.

Du har sammen med dine teamleder-kolleger det daglige ansvar for at driften planlægges og afvikles optimalt. Du får efter endt oplæring det fulde personaleansvar for dit eget team, bestående af 15-20 timelønnede medarbejdere, der primært arbejder med pluk af varer.  Du skal:
• sikre udførelsen af de daglige arbejdsopgaver, herunder udarbejdelse af arbejdsplaner og planlægning af bemanding i forhold til plukkemængder og i overensstemmelse med gældende arbejdsregler
• sikre gennemførelsen af plukning, plukkekvaliteten og klargøringen af varer ved vareudgangen
• videreudvikle og optimere driftsprocedurer
• hjælpe til med implementering af nye processer, koncepter og tiltag i det daglige arbejde
• kontrollere og behandle retursendinger fra butikkerne
• Behandle afskrivninger, lageroptællinger og klager fra kunder (butikker)
• udøve synlig ledelse og motivation af timelønnede medarbejdere
• i dit eget team stå for ansættelser, oplæring, udvikling, opfølgningssamtaler, kontrol af arbejdet, sygesamtaler, afskedigelser mm
• holde fokus på arbejdsmiljøregler som blandt andet ergonomi, løfteteknik og overholdelse af disse
• løbende følge op på nøgletal, omkostninger samt produktivitet for egne medarbejdere såvel som afdelingen.

Læs mere
Sales Consultant (deltid 8t) - København, Field's

Bolia.com, Fields, Kbhvn S

Vil du være en del af et succesfuldt team, hvor der sker noget hele tiden? – så er muligheden her. Vi søger nu efter en super sælger til vores flotte butik i Field's.  Ugentlig arbejdstid er ca. 8 timer med mulighed for mere i perioder, hvis det ønskes. I stillingen lægges der højt vægt på salg og service, og kommer du med baggrund fra servicefaget er det en stor fordel. Vagter vil være spredt ud over hverdage inkl. aftener og hver anden weekend.

 - Direkte kundekontakt – yde byens bedste service
 - Fokus på salg, opfølgning og rådgivning
 - Vejlede og servicere – sikre at alle kunder føler sig velkommen
 - Hjælpe kunder ved online bestillinger mv.
 - Være med til at gøre butikken salgsklar og inspirerende
 - Support og tæt samarbejde med Assistant Store Manager og Store Manager
 - Ansvar for butikken i ledernes fravær

Læs mere

  side 1 af 6

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD