Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Sustainability Manager

JYSK, Brabrand

Are you able to see through a complex supply chain to transform numbers into action, and do you want to impact sustainability initiatives of a big international retailer?  Then you have a unique opportunity, as JYSK is expanding our Communications & CSR Department by adding a Sustainability Manager to manage projects and involve colleagues and relevant departments. 

As Sustainability Manager you will play a key role in JYSK´s effort to deliver on the UN Sustainable Development Goals. Furthermore you will play a key role regarding the focus of our sustainability efforts in close cooperation with the Communications & CSR Director of JYSK, and the CSR Manager for Larsen Group,.

As JYSK is a company in constant development with a short time from thought to action, you will have plenty of opportunities to impact our efforts, and as part of the Communications & CSR Department, you will be placed centrally and with great opportunities to work with colleagues throughout JYSK and develop on a professional and personal level.

Læs mere
Administrationsassistent

LIDL, Køge

Som administrationsassistent er du med til at servicere vores butikker og lager i hverdagen. Du får en tempofyldt hverdag med mange afvekslende opgaver såsom print af butiksskilte, bearbejdning og analyse af status samt diverse bogføringer.  Administrationen består af 3 fagligt dygtige medarbejdere, hvis vigtigste opgave er at være bindeled mellem vores butikker og baglandet. Du vil derfor få en stor berøringsflade i hele organisationen og din daglige arbejdsplads vil være på Lidls regionskontor i Køge.

 - Daglig support til vores butikker samt lager
 - Bearbejdning og analyse af status
 - Bogføring og opfølgning af diverse bilag
 - Print af prisskilte
 - Pakning og forsendelse af post og kontormaterialer til butikkerne
 - Diverse ad hoc opgaver

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, AALBORG STORCENTER

ONLY, Aalborg

Til vores ONLY-butik i Aalborg Storcenter søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent! Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
Medarbejder til Inventarafdeling

LIDL, Køge

Det går rigtig stærkt i Lidl og vi åbner jævnligt nye butikker. Derfor er vi på udkig efter en medarbejder, der kan holde styr på alt det inventar, der kommer til vores lager i Køge, inden det skal sendes videre ud til vores butikker. Du bliver en del af vores Ombygningsteam og får base på vores Logistikcenter i Køge.Modtage, optælle og indlagre inventar der kommer retur fra vores butikker samt fra vores leverandører 

Pakke inventar til butikkerne 
Renholde inventarlager 
Diverse forfaldende lageropgaver 
Ad hoc opgaver ifm. modernisering og/eller nyåbning af butikker

Læs mere
Test and Release manager med IT arkitekt baggrund

Bolia.com, Aarhus

Hos Bolia udvikler vi banebrydende IT indenfor WEB, ERP og APPs mm. med det primære formål at give gode oplevelser for vores kunder og vores oplevelsesbutikker. Vi launcher til foråret et omfattende Dynamics 365 projekt, der kommer til at erstatte den nuværende ERP løsning som baserer sig på AX 2009.  Vi er samtidig i fuld gang med digitalisering af alle vores forretningsprocesser, og søger efter en profil som kan tage ansvaret for release management processen og sikre governance på tværs af organisationen. Samtidig vil du få ansvaret for vores leverandører som håndterer Bolias BI opgaver samt også Bolias D365 CE platform som er i drift nu på 2. år. Bolia.com anvender i høj grad outsourcede løsninger, så erfaring med løsningsarkitektur i samarbejde med outsourcing partnere vil være en fordel.  

Hovedopgaverne vil være:
◾Planlægning og koordinering af release processen i samråd med ekstern partner
◾Kommunikere projektplaner, leveranceomfang etc.
◾Koordinere på tværs af alle applikationer og interessenter, og sikre at alle systemer spiller sammen både før, under og efter leverancer
◾Ansvar for implementering og vedligeholdelse af governance, herunder sikre at der ikke sker afvigelser

Læs mere
Souschef - Brønderslev

LIDL, Brønderslev

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
* Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
* Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
* Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
* Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
* Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere
SALGSASSISTENT, ONLY STORES, BALLERUP

ONLY, Ballerup

Til vores ONLY-butik i Ballerup søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent på 30 timer. Har du passion for fashion, og er du udadvendt og service-minded? Så er du måske vores nye salgsassistent!  Som salgsassistent er din fornemmeste opgave at sikre, at vores kunder altid har en god oplevelse, når de besøger vores butik. Dette gør du ved at give den bedste service og vejledning, og ved at sørge for, at butikken altid fremstår præsentabel og viser vores produkter på bedste vis. 

Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre. Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på. Som salgsassistent vil du opleve selvstændigt ansvar, og du vil lære om salgsteknik, kommunikation og nøgletal.

Læs mere
HR assistent med personalejuridisk erfaring

LIDL, Køge

Har du en stærk HR-baggrund, og vil du være med til præge udviklingen i en af Danmarks mest succesrige detailvirksomheder ved at sikre en professionel håndtering af opgaverne inden for personaleadministration og rekruttering? En af vores HR assistenter har fået nye udfordringer internt, så vi søger en engageret administrativ HR assistent til vores regionale personaleadministration, der håndterer alle personalemæssige sager i relation til vores butikker på Sjælland og øerne, samt på vores lager i Køge. 

Personaleadministrationen består af 3 fagligt dygtige medarbejdere, hvis vigtigste opgave er at være bindeled mellem vores butikker og baglandet. Du vil derfor få en tempofyldt hverdag med stor berøringsflade i hele organisationen og din daglige arbejdsplads vil være på Lidls regionskontor i Køge.

Læs mere
JYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Skive

JYSK, Skive

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, fællesskab, gode kollegaer og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor der er mulighed for ansvar, hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes.  Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den sælger, vi er på udkig efter.  

You bring dedication and…
 - du brænder for et godt salg og er klar til at give kunden et godt tilbud
 - du sætter kunderne først gennem Danmarks bedste kundeservice
 - du er konkurrenceminded og klar til at være en aktiv del af et kompetent team
 - du trives i en travl hverdag med forskellige arbejdsopgaver
 - du har drive og ambitioner om en karriere i JYSK

Læs mere
Souschef - Aalborg SØ

LIDL, Aalborg SØ

I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt. Vi har brug for stærke ledere, der giver vores medarbejdere retning og overskud, så vi sammen skaber rammerne for landet bedste indkøbsoplevelse. Har du leder-DNA, og drømmer du om spændende udfordringer og en ansvarsfuld rolle? Så skynd dig at læse videre.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:
• Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
• Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
• Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
• Sørge for, at vores butikskoncepter overholdes
• Ansvar for butikken når butikschefen ikke er til stede

Læs mere

  side 1 af 7

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD