Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Et jobmarked 100% målrettet detailbranchen - Kun på detailfolk.dk

På detailfolk.dk vil vi gerne gøre det lettere for både kandidater og virksomheder indenfor detailbranchen at finde hinanden. Derfor tilbyder vi et jobmarked, hvor jobagent, søgekriterier og stillingsfunktioner er 100% målrettet detail. Tilmeld dig Danmarks bedste detail-jobagent her: TILMELD JOBAGENT


>> Opret jobagent her


Søg

Område
Storkøbenhavn
Nordsjælland
Midt-/Sydsjælland
Lolland/Falster
Fyn
Syd/Sønderjylland
Midtjylland
Nordjylland
Bornholm


Jobtype
Butik:
Salgsassistent/sælger
Butikschef/Souschef
Deltid/studiejob
Butikselev
Franchise

Hovedkontor/Leverandør:
Kundeservice/Support
Distriktschef
HR
Webshop/Online
Marketing/PR
Salg
Indkøb/økonomi
Ledelse
Lager/logistik
IT


Branche
Dagligvarer
Elektronik
Sundhed/Kosmetik
Mode
Øvrig detail
Bolig
Franchise
Internethandel

Søg

Distrikschef - Midt og Østjylland

LIDL, Midt- og Østjylland

I Lidl har vi over 100 butikker i Danmark og planer om at åbne endnu flere. Hvis dit drive matcher vores, kan det blive din billet ombord på vores rejse mod nye mål. Vi er allerede den største dagligvarekæde i Europa med mere end 10.000 butikker på verdensplan, og godt på vej til at indtage USA. Vi har succes, fordi vi tænker stort, planlægger i detaljen og giver vores ledere et stort ansvar for at føre vores velafprøvede koncepter ud i livet. Du lykkes i Lidl, og det gør du især, hvis du ikke er bange for at stå ved dine ambitioner og kan få dine medarbejdere til at gøre det samme.

Som distriktschef i Lidl bliver du leder. Du får ansvaret for drift og ledelse af alle Lidl-butikkerne i dit distrikt. Det er dig, der motiverer og udvikler dine butikschefer ledelsesmæssigt og sørger for, at både trivsel og fastholdelse af dine medarbejdere er i top. Du bruger din veludviklede forretningssans og dine ambitioner om at levere resultater, når du sparrer med butikscheferne om butiksdriften.  Du bliver også ansvarlig for at:
 - Arbejde med hele HR-paletten fra rekruttering til fratrædelse
 - Analysere samtlige nøgletal til brug for optimering af butikkernes drift
 - Sikre, at medarbejdere og butikker overholder vores koncepter

Læs mere
BUTIKSCHEF, ONLY STORES, NÆSTVED

ONLY, Næstved

Til vores ONLY-butik i Næstved søger vi en udadvendt og serviceminded butikschef.  Som butikschef er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som butikschef i ONLY får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal.

Arbejdsområder
 - Servicere kunder 
Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter

Læs mere
TIMEASSISTENT 8 TIMER, SØNDERGADE

VILA, Aarhus C

Er du over 18 år og har du tjek på moden og de nyeste trends? Er du er udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?  Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i Søndergade. 

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Læs mere
Management Trainee til Elektronik - Hillerød

Bilka, Hillerød

En uddannelse til dig, som drømmer om at blive leder..  Management Trainee-uddannelsen er en udbygning af uddannelsen som salgselev. Denne uddannelse er for dig, der allerede nu ved, at du gerne vil være leder. En uddannelse som Management Trainee i Salling Group er det oplagte valg for dig, der gerne vil være leder og ønsker at få det stærkeste springbræt og de bedste rammer til at udleve dine ambitioner. Som Management Trainee hos os siger du ja til et udfordrende læringsmiljø med garanti for en stejl læringskurve, hvor ambitionsniveauet er højt.

Derfor søger vi dig, der gerne vil styrke dine personlige kompetencer og udvikling. Dig, der gerne vil arbejde målrettet med dine udviklingsmuligheder og skabe en stærk karriere med salg, ledelse og drift. Dig, der brænder for kommunikation, planlægning og samarbejde. Dig, der har motivationen til at tage din karriere et step op og vil være med til at sætte præg på fremtidens moderne ledelse i Salling Group. Har du viljen?

Læs mere
ASS. BUTIKSCHEF, ONLY STORES, HOLSTEBRO

ONLY, Holstebro

Til vores ONLY-butik i Holstebro søger vi en udadvendt og serviceminded assisterende butikschef.  Som assisterende butikschef er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende. Som assisterende butikschef i ONLY får du mulighed for at blive uddannet gennem forskellige workshops, hvor du lærer om fx salgsteknik, kommunikation og butikkens nøgletal. 

Arbejdsområder
 - Servicere kunder
 - Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 - Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen

Læs mere
Teamleder til Service – kiosk og kasselinje - Køge

Føtex, Køge

Vil du styrke din lederprofil i en virksomhed, hvor vi er fælles om at levere en højere kvalitet?  Som teamleder har du det overordnede ansvar for serviceområdet, der inkluderer kiosken og kasselinjen. Her løser du mange forskellige opgaver på lige fod med dine medarbejdere, men dit vigtigste ansvar er at være rollemodel for dine kolleger.

Du driver salget, samarbejdet og den gode service
Nøglen til denne stilling er samarbejde. For godt nok er det dit ansvar at sikre, at vi leverer et højt serviceniveau og gode salgsresultater, men vejen til succes finder du gennem uddelegering, samarbejde og kommunikation, og som en integreret del af varehusets ledergruppe kommer du helt tæt på beslutningerne.
Dine opgaver inkluderer desuden at
•tage del i service- og kassebetjening af kunder – primært i kiosken
•håndtere planlægning af bemanding på tværs af servicelinjerne
•sikre størst muligt salg og indtjening
•varetage rekruttering, oplæring og MUS

Læs mere
JYSK distributionscenter i Uldum søger 30 nye kollegaer

JYSK, Uldum

JYSK har Nordens største, fuldautomatiske distributionscenter i Uldum, som ligger centralt i trekantområdet, kun få minutters kørsel fra hhv. Vejle, Horsens og Kolding. I oktober 2018 blev udvidelsen af distributionscentret officielt indvidet, udvidelsen samt den øgede efterspørgsel på vores produkter betyder, at vi nu mangler 30 nye kollegaer til faste stillinger.  Distributionscentret står for den daglige levering af varer til JYSK butikkerne i Danmark, Norge, Holland, Belgien og England, samt oversøiske franchiseleverancer og onlinekunder. Der søges til både dag, aften og nat, så du bedes notere i din ansøgning, hvilket hold du søger til.   Arbejdsopgaverne vil blandt andet være læsning og aflæsning af lastbiler, scanning af varer, intern transport, pakke paller med varer til vores kunder og sortering af varer til videreforsendelse.

You bring dedication and…
- Lyst til tage en aktiv og deltagende rolle på dit team
- Lyst til at arbejde indenfor faste strukturerede rammer
- Lyst til at arbejde i et velfungerende miljø
- Lyst til at tage medansvar for egen arbejdsdag

Læs mere
Shift Leader - Holstebro

Carls Jr., Holstebro

Vi søger Shift Leader til Carl’s Jr.®  Har du masser af drive, og er du god til at sætte i gang? Er du organiseret, og har du flair for at planlægge? Yder du service i verdensklasse?  Vi søger en engageret og dygtig Shift Leader til Carl’s 

Jr. Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere. Vi forventer, at du
•er en stærk holdspiller.
•er punktlig og holder af struktur og planlægning.
•er god til at bevare overblikket i travle perioder.
•kan træde i stedet for General Manager og Assistant Manager ved deres fravær.
•lignende erfaring fra restaurationsbranchen er en fordel, men ikke et krav.
•taler flydende dansk og har gode engelskkundskaber.

Læs mere
BUTIKSCHEF, STRØGET, KØBENHAVN

VILA, København K

Trives du i en travl hverdag, og brænder du for mode og butiksdrift? Kan du skabe resultater, der er med til at sikre den fortsatte udvikling af vores VILA-butik? Som butikschef får du en nøgleposition i arbejdet med at sikre den gode oplevelse for vores kunder og samtidig skabe solid udvikling og resultater i vores butik på Strøget, København.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse, hver eneste gang hun træder ind i en af VILAs butikker. Du har ansvaret for butikkens drift og får herigennem muligheden for at yde dit bedste og udvikle dig hver dag. Dine ansvarsområder inkluderer alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal. Som butikschef vil du få udbygget dit kendskab til butikkens nøgletal, visual merchandising samt daglig ledelse og butiksdrift.

Læs mere
Butikschef i Netto - Midtsjælland

Netto, Midtsjælland

Ønsker du at gøre karriere i Danmark eller udlandet, findes alle muligheder her. Hvis du vil være med, hvor det sker, så skal du være i Netto! Vi er inde i en rivende udvikling, hvor vi har brug for din hjælp til at løse de mange spændende opgaver i Danmarks absolut største dagligvarekæde. På vej imod din egen butik 

Som butikschef i Netto starter du som vores ekstra spiller på holdet. Du vil derfor ikke få din egen butik fra dag et, men derimod fungere som en fleksibel aspirant i 1-3 butikker, som du skifter imellem de første måneder. Du er naturligvis indstillet på at blive klædt på til jobbet. Sådan er du …
Du er sikkert allerede en dygtig og resultatorienteret butikschef, eller på vej til at blive det, hos en af vores kollegaer i branchen. Tager du springet til Netto, sørger vi for, at du får en flyvende start. Netto giver dig sikkerhed for godt købmandskab, grundig lederuddannelse og store karrieremuligheder. Vi arbejder i et uformelt miljø, hvor tæt samspil, høj energi, humor og gejst er væsentlige ting i dagligdagen. Det stiller naturligvis særlige krav til dig som leder og rollemodel.

Læs mere

  side 1 af 16

Tilmeld dig jobagent

Tilmeld dig vores jobagent

(ps..din mailadresse opbevares fortroligt og vil naturligvis aldrig blive videredistribueret til 3. part)Tilmeld mig


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD