Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Martin Michael Frederiksen, It-ekspert og foredragsholderMartin Michael Frederiksen arbejder i spændingsfeltet mellem it og ledelse, allerhelst i kritiske projekter, der ikke må gå galt. De seneste 10 år har Martin været involveret i en del større e-commerce projekter, og været med til at løse den vigtigste udfordring; at skabe en sammenhæng mellem hvad der sker i butikkerne og online.

Derudover skriver Martin bøger, og er blandt andet medforfatter til bøgerne “Cross Channel” og “ Cross Channel 2”, og holder også foredrag sammen med Louise Byg Kongsholm fra pej-gruppen om samme emne. været med til at skrive desuden skriver jeg bøger og holder foredrag.

Martin er også involveret i en række projekter med detailhandlere, der gerne vil være dygtigere på tværs af alle kanaler.

LÆS MERE OM MARTIN MICHAEL FREDERIKSEN HER

Læs flere indlæg fra denne blogger

Kan fremtidens parkering hjælpe butikkerne?

Torsdag den 6 april 2017 kl. 19:21

I den evige kamp mellem bymidte og indkøbscentre har flere og flere byer fået en god idé, der skal lokke flere kunder til centrum for at købe ind: Højere priser på parkering.

What?

Det lyder jo som en dårlig vits, men det er det ikke. Flere og flere byer har enten indført betalingsparkering eller hævet priserne.

Ikke nok med det. Parkeringsautomaterne bliver også mere “avancerede”, så man eksempelvis skal indtaste sin nummerplade for overhovedet at få lov til at betale. Ikke alene koster det mere, men det tager også længere tid at komme af med pengene.

At systemet er en fejl kan man se i App Store. Selskaber som Easy Park, Park Park og Park Man tilbyder apps til betaling. Hvis automaterne virkede godt, ville de tre parkeringsselskaber lukke i morgen.

Jeg har en forudsigelse.

Om få år bliver parkering gratis i alle byer. Få år? Det kan være 3, 5 eller 10, men det er ikke 15 år. Det bliver inden da. Forklaringen er ikke, at de ansvarlige politikere kommer til fornuft. Det vil være for meget at håbe på.

Selvkørende biler løser problemet. Selvkørende teknologi buldrer frem. Der har længe været parkeringsassistance i mange biler. Nu kommer Tesla med deres Autopilot 2.0 og de større bilfabrikker arbejder alle med at udvikle ny teknologi og smarte biler.

Når jeg får sådan en bil og Københavns Kommune har sat parkeringsprisen op til 500 kroner per time (det må jo ske snart med de årlige stigninger), så ved jeg godt hvad min bil gør, når jeg køber ind i Magasin på Kongens Nytorv.

Den får lov til at køre lige så mange runder i Københavns centrum, som den har lyst til.

>> LÆS FLERE INDLÆG FRA DENNE BLOGGER

Den nye autopilot fra Tesla gør bilen 100% selvkørende og den kan også lave en fremragende parallelparkering. I højre side af billedet ses tre af bilens kameraer, der måler afstand til omgivelserne.

 

 Del dette indlæg:

Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD