Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Forstå hvorfor folk bruger adblocking – og lær af det!"

- Bjarke Bekhøj, Compell
Læs bloggen her

Bjarke Bekhøj, CompellBjarke Bekhøj er seniorkonsulent og ejer af det digitale marketingbureau Compell, der har specialiseret sig i strategisk rådgivning om tilstedeværelse på de digitale platforme. Compell hjælper kunderne med alt fra analyse og strategi til kampagneopsætning og optimering.

Bjarke Bekhøj har personligt hjulpet alt fra nystartede iværksættere til store nationale koncerner. Med mere end 15 års erfaring har Bjarke været en del af det digitale game længe, og den erfaring er guld værd i det daglige arbejde. I sin karriere har Bjarke hjulpet blandt andet Garant, Tøjeksperten, Varier Furniture, Det Kongelige Teater og Royal Copenhagen med at forløse deres digitale potentiale.

På detailfolk.dk blogger Bjarke om salg, markedsføring og strategi i den digitale verden.

Læs mere om Compell på www.compell.dk  
 

Læs flere indlæg fra denne blogger

5 nemme måder at skaffe links til din detailbutik på

Onsdag den 8 juni 2016 kl. 14:12

På online markedet, hvor konkurrencen er stor, er det helt essentielt, at du kan skabe opmærksomhed om din forretning. Samtidig fylder Google-optimering mere og mere, og links betyder meget i forhold til din synlighed. Det handler om at skaffe links, som dine konkurrenter ikke kan kopiere, og det kan du eksempelvis gøre ved at skaffe links til din detailbutiks eller –kædes hjemmeside andre steder fra. Her får du 5 konkrete råd til at skaffe links, så du bliver mere synlig online.

1. Serviceleverandører

De folk, der leverer ydelser til dig, har du allerede skabt et bånd til, og dine serviceleverandører kan derfor være din første kilde til at skaffe links. En god mulighed er eksempelvis at du laver en anmeldelse af deres service, som de kan bruge til deres egen hjemmeside, selvfølgelig med dit logo og link til din hjemmeside. Det gavner begge parter, da de får reklame for deres ydelse, og du får et link til gengæld.

2. Lokale websites

Det er vigtigt at gøre sig synlig lokalt, og i den forbindelse er de lokale websites nyttige. Her kan du eksempelvis skaffe links fra en lokal handelsforening, hvor man som medlem kan få et link på deres hjemmeside eller et lokalt website, som viser hvilke forretninger, der ligger i din lokale by.

Især hvis du har en lokal detailbutik, er det vigtigt at få links fra det lokale miljø, og her er det stort set ligegyldigt om den hjemmeside, du får links fra, er relevant for din virksomhed – synligheden i det lokale miljø spiller den største rolle. Dette kan også gøres ved eksempelvis at sponsorere den lokale sportsklub eller den lokale avis – og derved få et link tilbage som tak.

3. Turistsites

Princippet med turistsites bygger på det samme som de lokale websites. Du kan enten med eller uden betaling tage kontakt til en turistforening for at blive vist på deres hjemmeside. Her kan dit brand blive vist som en potentiel forretning at besøge, når man er turist i den by, hvor din detailbutik ligger.

4. Anmeldelsessites

Du skal ikke være bekymret for at få anmeldelser, da dine kunder bedømmer din virksomhed uanset, om du er registreret på et anmeldelsessite eller ej. Derimod skal du se anmeldelsessiderne som en god mulighed til at få et nemt og gratis link til din hjemmeside. Udover Trustpilot.dk, hvor du tilmelder din hjemmeside med oplysninger om din forretning, åbningstider og link til din hjemmeside, er også https://gb.storebadge.com/ et godt redskab til både at få anmeldelser og links.

5. Gæsteindlæg på relevante domæner

At skabe relevant indhold, i form af eksempelvis gæsteindlæg, på andre hjemmesider, demonstrerer ikke blot dine færdigheder og din viden, men skaber også opmærksomhed om din forretning. Det kræver selvfølgelig, at den pågældende hjemmeside er relevant for både din og hjemmesidens målgruppe. Når du skiller dig ud og deler viden baseret på erfaringer, som ikke alle ligger inde med, bliver det også interessant for hjemmesiden at dele dine statements. Hertil kan du sørge for at kræve, at du som minimum får et link til din hjemmeside med i artiklen.
 Del dette indlæg:
Kommentarer

Log ind her for at kommentere blog indlægget. Eller klik her for at oprette en profil


Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD